woensdag 14 maart 2018

Dag 10: de laatste volle dag, woensdag 14/3/18

IKIk ben rond 7.00 al wakker en vermaak me online en met blog typen, tot ik Roberto roep om 9.30. We doen het vandaag rustig aan Roberto heeft nog steeds veel last van zijn hiel/ achillespees. Elke stap is pijnlijk. Het is vandaag in de VS nationale Pi-dag 3/14 ( de wiskundige Pi- formule). We besluiten er toch op uit te gaan. Om 10.00 check ik ons eerst in via de speciale computers en print onze boarding passen uit. Dan gaan we robd 10.30 op pad, we lopen binnendoor Excaliber naar MGM om daar de monorail nog een keer te nemen. We mogen tot vanmiddag 12.25. We nemen hem nu naar het eindpunt SLS-hotel. Dit was vroeger het Sahara hotel, is nu erg modern geworden. Het heeft een klein casino. We lopen hierdoor naar buiten naar de Las Vegas Boulevard.
We lopen terug naar het Circus Circus hotel, daar hebben we 2x eerder geslapen en vinden het leuk om er even rond te kijken. Je hoort hier als voertaal veel Spaans. Lopen ook veel kinderen rond. Verder is er niet veel veranderd. We nemen hier bij slots of fun nog een broodje van Subway als lunch en kopen dan een bus pas voor de Deuce voor de terug weg naar Luxor. 


Op de kamer gaat Roberto met zijn been hoog op wat ijs. En ik besluit nog even een foto rondje te maken. Ik loop via de lower lobby/ north entrance naar buiten en loop buitenom hotel heen naar Mandalay Bay om daar nog wat foto's te maken. Het is weer een zonnige dag maar met flinke wind die het frisser maakt. Vandaag hebben we weer onze korte broek aan alleen het vestje is wel nodig. 


Ik neem in Mandalay Bay het gratis trammetje terug naar Luxor. Op de kamer doe ik het rustig aan en doe een dutje. Rond 16.00 ga ik douchen en daarna pak ik de 2 koffers in is dat ook maar gebeurd. Rond 17.45 gaan we nog voor het laatst uiteten. We kiezen voor Rainforest Cafe. We nemen de bus vanaf Tropicana naar Planet Hollywood en lopen naar Rainforest. Het smaakt ons allebei weer goed. Na het eten lopen we terug naaar het hotel. We lopen via Chrystals winkelcentrum richting NyNy. Vanavond spelen de Las Vegas Golden Knights (ijshockey) thuis ze spelen in tmobile arena dus we lopen het Park nog in richting stadion. Er staat een grote puck, bij de ingang van the Beerhaus 2 ijshockey sticks als boog. Voor het stadion wordt de wedstrijd op groot scherm uitgezonden.We lopen terug binnendoor NyNy, de wind is nog erg krachtig en maakt het een stuk frisser. We hebben vandaag jas en vest aan. We steken de loopbrug over naar Excalibur lopen binnendoor en ik koop nog wat in de winkel hier. Op de kamer gast Roberto weer met zijn been hoig met ijs. Blijft erg pijnlijk. Helaas wordt de ijshockey niet op tv uitgezonden dus kunnen het verder niet volgen. Ik ga nu handbagage inpakken en laatste dingen in de koffer. Wekker staat op 5.15.

Gelopen: 15.529 stappen =15,5 km


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dag 11 en 12: De terugreis donderdag 15/318 en vrijdag 16/3/18

Om 5.15 gaat de wekker ik heb de nacht goed geslapen. Roberto wel wat onrustig. We maken ons klaar pakken de laatste dingen in en checken al...