woensdag 7 maart 2018

Dag 3: shoppen north side, woensdag 7/3/18

Ik ben al vroeg op rond 6.00 ga heerlijk op de bank voor het raam mijn blog van gister maken. Rond 8.00 zie ik op de pokemon radar dat er vlakbij een Tauros is wij lopen er heen zien hem wel even op ons scherm maar helaas geen wifi bereik dus mislukt. Dus terug op de kamer maken we ons klaar om op pad te gaan met de bus. 


Bij het naar de bus lopen zie we dat ze de ramen van de pyramide aan het wassen zijn.

De bushalte is aan de overkant waar de schietpartij vorig jaar is geweest. Op het hek hangen bloemen en berichten. In ongeveer een half uur rijden we naar premium outlet north om te shoppen. Het is vandaag een bewolkte dag maar hebben toch onze korte broek aan en een vestje. We beginnen meteen in de disney winkel en een heleboel cars 3 spullen is flink afgeprijst dus maken foto's en bij de wifi van starbucks verstuur ik ze naar minn zusje. We lopen verder langs de verschillende winkels en verschillende gaan we in. 

We krijgen nog te maken met winkeldiefstal en een achtervolging door de security. De winkeldief rende langs on was een dakloze man die bij het rennen zijn spijkerbroek omhoog moest houden. Ze hadden hem eerst te pakken maar hij wist los te komen en toen de achtervolging. We scoren beide bij Nike en Reebok allebei een paar schoenen dus goed geslaagd. Bij nike hebben we wifi en Roberto kijkt op de pokemon radar en ziet dat erin het winkelcentrum een Tauros zit dus wij lopen de richting uit en het blijkt dus bij de starbucks voor de disneystore te zijn. En kunnen hem via de wifi vangen. Wij beiden erg blij dat deze gelukt is.


We lopen terug naar de Nike en vervolgen ons rondje maar slagen verder niet echt voor iets. Ondertussen alweer lunch tijd dus nemen bij Subway een broodje met kip. En maken onze ronde af, bij de disneystore halen we de gevraagde auto's voor leuke prijsjes. Flinke uitbreiding van zijn wagenpark. 
We nemen de bus terug naar het hotel. 

In dit gebouw zitten wij in het gedeelte die als een trap loopt.

Rond 13.30 zijn we op de kamer tijd om te relaxen en ieder zijn ding te doen. Ik besluit om een foto tour door het hotel te maken. Ik besluit om richting zwembad te lopen om te kijken hoe ver de renovatie is. Zie ik op mijn pokemon radar dat er bij het zwembad weer een Tauros zit dus deze ook gevangen. Ik loop naar buiten en zie dat het zwembad open is dus van de week er lekker even een middagje liggen en relaxen. 1 gedeelte is klaar met de renovatie, met een ander gedeelte zijn ze nog bezig. Het is een groot zwembad. En zelfs vandaag zitten er mensen in het water. Ik had eigenlijk spijt van mijn korte broek wat frisse benen. Terug naar binnen vervolg ik mijn wandeling maak foto's van de Egyptische sfeer. 


Ga naar de eerste etage waar de tentoonstelling Bodies en Titanic is en ook nog 2 shows. Ook hier is een foodcourt gekomen.  Verbaas me weer hoe schuin de wanden zijn en dat daar allemaal kamers in zitten. 
Rond 15.15 terug op de kamer ga ik even lekker liggen lezen en slaap ook nog iets. Na ons klaar gemaakt te hebben gaan we met de schemering op pad. We staan klaar om de kamer uit te gaan en ik zie dat de laatste pokemon die alleen in Amerika voorkomt in het Excaliber binnen zit. Dus gaan snel die kant op en kunnen hem ook vangen met de wifi. Toch leuk dat de 3 amerika pokemons binnen zijn en allemaal met wifi. Illumise hebben we de eerste avond op de kamer gevangen.


Excalibur

NYNY

We lopen via new york de loopbrug over naar mgm en lopen richting planet hollywood want we willen eten bij Rainforest Cafe. Dit is altijd een favoriet van ons. Roberto heeft spare ribs en ik fish and chips. Smaakt goed en het blijft leuk als het gaat onweren en de dieren te keer gaan.


We lopen door het winkelcentrum The Miracle Mill kijken in verschillende winkels en je kan hier ook het casino van het Planet Hollywood Hotel in lopen. We lopen verder naar Paris dit houd een leuke sfeer. En je voelt je in Parijs lopen via de winkels komen we bij Bally's dit heeft niet echt een thema en een hoog grihs gehalte aan de gokkasten. 


In Paris

 Ondertussen speelt de jetlag weer parten en gaan we terug wandelen naar ons hotel doe je nog 30 min. over. Wat ons wel opvalt op de Strip is dat er veel meer eet en drink tentjes bij zijn gekomen. Veel meer zwervers ziet en geen Mexicaantjes meer met de sex kaartjes. Ook qua straat artiesten valt het mee. Op de kamer nog iets drinken en de tijd gerekt met tv kijken naar beelden van de winter storm in de buurt van Chicago en veel Trump gezien snel zappen. Rond 22.15 doe ik het licht uit Roberto volgt om 23.40. Gelopen: 22530 stappen= 15 km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dag 11 en 12: De terugreis donderdag 15/318 en vrijdag 16/3/18

Om 5.15 gaat de wekker ik heb de nacht goed geslapen. Roberto wel wat onrustig. We maken ons klaar pakken de laatste dingen in en checken al...