maandag 12 maart 2018

Dag 8: Rustige zonnige dag, maandag 12/3/18

We doen vanwege de pijn in Roberto's achillespees rustig aan. Dus ik ben rond 7.15 wakker en Roberto volgt rond 10.30. We besluiten op het gemak naar Aria hotel te lopen om daar ons buffet te regelen. Het weer is al weer heerlijk en kunnen in korte broek zonder vest op pad. We lopen langs NyNy richting Aria, het buffet hebben wij gratis verdiend door het spelen van myvegas. Het heeft een waarde van $38,99 pp inclusief non alcoholic drinks. De bon word omgewisseld en het word aan je mlife kaart gekoppeld. Ondertussen is het lunch tijd dus lopen door Chrystals winkelscentrum richting de Mac voor een lunch, doen meten hier wat boodschapjes bij Wallgreens. 

We lopen op ons gemak terug, gaan nog door The Park naar de ijshockey winkel om een puck te kopen. 

Het stadion waar ook de ijshockey is, maar ook concerten en van het weekend het basketbal toernooi.


Maak nog verschillende foto's van NyNy


Terug op de kamer zijn we toch nog 2,5 uur op pad geweest. Roberto gaat een film kijken en ik smeer me in rn vertrek naar het zwembad. Vandaag een relaxere sfeer en niet zo poolparty sfeer als van de week. Er zwemmen nu ook kinderen. Het zwembad is van de week open gegaan en dat merk je hoe koud het water is, ben toch 2x even wezen dompelem verder lekker liggen lezen. 
Het andere grotere gedeelte van het zwembad word nog gerenoveerd en staat leeg. 
Na een ruim uur ga ik terug op de kamer, wil ook niet verbranden. Op de kamer lees ik nog verder en doe een dutje. Rond 17.30 gaan we op pad naar Aria voor het buffet. Ook hier je kaart afgeven en oaspoort laten zien om naam te checken en plaats je je handtekening op de bon. Er is weer allerlei keuze maar het is hier vooral georienteerd op Aziatisch en vis. Zelfs een oester bar. Dus wij vinden de keuze wat tegen vallen, ik heb 1x warm, 1x fruit en ijs en toetjes zelfs macarons.


 De ijsmolen kan je je smaak uitkiezen. Roberto heeft toch 3x warm, fruit en daarna ijs en een cheescake. Het smaakt goed, maar de keuze van Mirage vinden wij beter. Na het toetje geven wij $5,00 fooi, hier werd je frisdrank naar de tafel gebracht. Het lopen ging voor Roberto dus nemen we de gratis monorail naar Bellagio om even in de botanische tuin te kijken die klaar is en is weer erg mooi geworden. 
We lopen terug naar de tram nemen hem terug naar Monte Carlo, gaan hier aan de zijkant eruit bij tmobile arena en lopen daar NyNy in. Snijden zo wat af ruchting de loopbrug naar Excalibur. Bij toeval vangen we nog de pokemon Solrock in Excalibur. We zijn rond 20.15 weer op de kamer. Ik kijk nog een nieuwe aflevering counting on op TLC en kijk even naar paralympische sport. Ik lees nog wat in bed en ga rond 23.00 slapen, Roberto volgt rond 1.00. 


Gelopen: 18323 stappen = 12,5 km.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dag 11 en 12: De terugreis donderdag 15/318 en vrijdag 16/3/18

Om 5.15 gaat de wekker ik heb de nacht goed geslapen. Roberto wel wat onrustig. We maken ons klaar pakken de laatste dingen in en checken al...