maandag 12 maart 2018

Dag 7: Zomertijd en beetje shoppen/ neuzen, zondag 11/3/18

Vannacht is de zomertijd hier ingegaan, dus de klok een uurtje vooruit. Ik word eerst om 7.00 wakker en ga eruit maar denk om 8.00 ben nog moe en slaap tot 9.30. Dan ga ik het blog in orde maken en roep rond 11.00 Roberto. We hebben een lazy sunday. We maken ons klaar en gaan rond 12.00 op pad richting MGM om daar bij de monorail onze 3 dagen oas via Mlife spel My Vegas te activeren. We hebben betaal voor 1 is de ander gratis. Een 3x 24 uur pas kost $29,95. Met de monorail zijn we in zo'n 7 minuten bij de halte Linq/ Harrah's. Dan zijn we voor die halte al 2x gestopt. Het is supersnel, het rijd achter de hotels langs. Langs met name parkeergarages en zwembaden. In het Hareah's staat dit leuke beeld.


We lopen langs het Venetian en Palazzo richting the Fashion Showmall.
Hier gaan we eerst lunchen met een Subway broodje gewoon de grilled chicken. We lopen eerst de hele boven etage langs. Kijken in verschillende winkels. We zoeken een nieuwe kofferlabel want die van Roberto heeft de heenreis niet overleefd. We vinden er 1 in 1 van de warenhuizen. Dan lopen we de beneden verdieping helemaal rond. Kopen wat in de apple store. En zijn er dan wel klaar mee.


 Lopen via de andere kant terug naar de monorail. Lopen door Treasure Island waren we nog niet in geweest. Hier is winkel en activiteit (vooral leuk voor kids) gericht op de Avengers.
We lopen via de boten waar vroeger een show was weer naar buiten en lopen verder aan de buitenkant langs Mirage. Erg mooi met al dat water en watervallen. In de avond veranderd het in een vulkaan uitbarsting.Langs de hele Strip zijn ze paaltjes aan het plaatsen ter bescherming van voetgangers, zodat auto's niet op de mensenmassa in kunnen rijden zials in Nice is gebeurd. De paaltjes staan canaf Treasure Island en lopen nu tot aan Hawaiian Marketplace. Sommige stukjen hebben ook hekken gekregen zodat het echt van de weg afgescheiden is. Het zijn ook nog hoge palen ik denk zo'n 150 cm hoog.


We lopen terug naar Harrah's pakken de monorail terug naar MGM, Roberto heeft wat last van zijn achillespees. We hebben vandaag weer onze korte broek aan en in de middag kan zelfs het vest uit. We zijn rond 16.00 weer op de kamer. Ik ga even relaxen in bad en we besluiten om rond 18.00 bij Outback Steakhouse te gaan eten. We lopen via Excalibur, waar dit schattige huisje aan het water staat. Je merkt wel wat regen voor invloed heeft bijna geen ene roltrap doet het, overal moet je de trap nemen. 


We lopen naar de coca cola winkel, want in de coca cola fles zit de lift en daarmee moet je naar de 4e etage voor het steakhouse. We nemen beide een sirlion steak. Smaakt ons supergoed. Is wel gek als je na het eten buitenkomt en het net begint te schemeren. Lopen op ons gemak terug naar de kamer. Zolang Roberto beweegt is het te doen met de pijn. Ik kijk op TLC 3 voor mij nieuwe afleveringen Sister Wives. En ga uiteindelijk na gelezen te hebben rond 23.00 slapen Roberto kijkt nog film tot 1.30. 


Gelopen: 17846 stappen= 12,5km

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dag 11 en 12: De terugreis donderdag 15/318 en vrijdag 16/3/18

Om 5.15 gaat de wekker ik heb de nacht goed geslapen. Roberto wel wat onrustig. We maken ons klaar pakken de laatste dingen in en checken al...